27 Aralık 2010 Pazartesi

Gırgınım Uzaylılara

Geçen Hindistan'da leopar saldırmış bizimkilere. 100 adam korkutacaklar hayvanı güya odunla, ateşle. Sikmiş atmış bunları gitmiş sonra da tabi. Lan sarmışlar hayvanı nereye kaçsın hayvan? Mallar biraz boşluk bırakın da gitsin hayvan. Bunlar da sonradan artistlik tüfeklerle göya peşinden gidiyorlar. Çok güldüm ya ha ha ha! Lan dedim patakla lan, aferin! Sonunda biri isyan etti mına kodumun insanı diye... Ben korktum oradaki ortamdan öyle tribün yapmışlar. Ben olsam ben de saldırırım "dağılın mına koyim" diye can havliyle. Akıllıyız sanmış salaklar, çalılıklara kovalayıp orada yakacaklar bak bak bak. Hayvan ömrünü bozkırlarda ormanlarda bilumum avcıyla geçirmiş hırbolar! Bi siktirin gidin "ne o ateşi bulmuş, salak yaa..." demiş hayvan.

Köy dedikleri yer de bizim mahalleden kalabalık nasıl köyse? Hayvan çalılıklardan çıkıp saldırınca bir kaçıyorlar sorma. Kim kimden korkuyor lan? Korkutacaklar akıllarınca. Hayvan yaşamının derdinde korkmakla alakası yok yani. Bunlar da sidik yarıştırıyor biz daha erkeğiz korkmayız diye. Leopar lan o! Nası çarpıyo ağzına pençeyi tipin. Bu salaklar da dumur hemen allahın maymunları. 150 kişi üstüne koşuyor hayvanın. Hayvan ormanda yaşıyor, biliyor kaçmak lazım. Kaçıyor da... Ne yapacaksa durup çatışsın mı? İnsan salaklığına bak. Al işte dönüp saldırdı sikip attı. Kaşınıyorlar resmen. Sonra da tüfekle bunu arıyorlar. Hiç demiyor sonra beni tenhada kıstırırsa siker diye. Sonra da ortalığı velveleye verir, primat işte mına koyim. Hırs yapmış piçler.

Zaten maymunlar da böyle ya. Avcı tam avlancak bağırıyor bunlar kaçırıyorlar avını. Kedigilin kafasını bozuyorlar. Hayır, ortada bi akıllılık da yok. Bağırıyor, panik yapıyor falan. Belki sadece geçiyor ordan kedi ama bu bağırıyor. Aynı atadan evrimleşmişiz işte. Zekiyiz diyoruz sonra da soruyoruz "neden insanlık böyle?" diye. Sana en yakın canlı bir acaip neden soruyorsun ki neden diye? Hiç bir yetenek yok ancak meyve ağacı olacak da bu da muz yiyecek. Bütün evreni kendine sunulmuş muz sanmışsın sen de zaten sonradan. Salaksın işte.

Yeryüzündeki en garip olay olm maymunun zeka geliştirmesi. Bence ondan uzaylıları hep üstün düşünüyoruz. Bir biz yapamamışız maymundan olduğumuzdan olay o, hata olmuş evrimde. Normalde kedigil falan olması lazımdı, avcı dediğin öyle olur. Yani böyle saçma bir toplum olmayacakları kesin onların mesela. Uzaylılardan biri deney falan yapmıştır kesin hatta maymun zeka geliştiremeyen evrendeki tek türdür bu da bir deneyelim demiştir bakalım ne olacak diye. Al işte mına koyim bu oldu, yaptığını beğendin mi? Resmen gırgınım uzaylılara...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder