7 Aralık 2010 Salı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Gençler kule yapıyormuş dedim gideyim çıkayım kuleye. Dediler olmaz. Ee, ne sikime yapıyorsunuz o zaman? Benciller işte. İlla kule yapacaklar kendi kendilerine, sen de alkış tutacan alttan. Yok, hayır yani gençler olarak bunu mu yaptınız? Kule yaptınız kullanılamıyor. Bir de ponpon kızlar var sanki NBA final serisi.

Tevrat'ta da tanrı dalga geçmişti bin yıllarca inandılar, hala aynı saçma şey. Bunlar bir topluluk oldular, aynı dili konuşurlar ve yaptıkları iş de budur diyordu Babil Kulesini görünce tanrı. Ne o aferin zekisiniz bir araya geldiniz, e napıyorsunuz? İşte kule yaptık. E, zevkliymiş...

Neyse ki beni hiç göndermediler oraya. Millet sevinirdi dersten tüydükleri için. Halbuki güneş tepeden vurunca amele yanıkları oluştu hepsinde, diğer yandan güneş çarptı kafa beyin kalmadı hiçbirinde. Güneş dinler mi lan kule mule? Bir de neymiş güneşe kule yapıyormuş. bak akla bak hele. Salak oğlum işte bu insanlık. Hem bişi bilmez hem de saçmalar. Neymiş İbrahim demiş ki güneş tanrı olamaz bulut onu durduruyor. Nah durduruyor! Dünyaya göre bakıp da gece oluyor diye artislik yapıyorsun güneşe karşı ha?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder