25 Aralık 2010 Cumartesi

Bir susun artık

http://yabanil.net/?p=190 okurken dedim "evet, yani yabani ot temizliyorsun sonra toprağın zenginliği sikiliyorsun" Aslında her şeyde öyle. Ağaçları dikiyorlar halbuki ağaç için uygun yeri ağacın tohumunun kendisi bulması lazım. Neresi uygunsa orada yetişiyorlar. Rastgelelikten korkup sorun yaratıyorlar mına koyim. Doğa rastgele hareket ediyor, dünyanın oluşumu bile rastgele. Sen nerden çıktın düzen olmazsa hiç bir şey olmaz diye tutturdun götünün bokuyla? Gübren de bir işe yaramaz oldu doğada zaten bu yüzden. Gübreyi basıyorlar yanıyor toprak. Ellemesen zaten yeterli olur ama her şey verim her şey ekonomik.

Çok tehlikeliyiz mına koyim. Çernobil bile hiç yani, kanıt da Çernobil'den ( http://yabanil.net/?p=47 ) Nükleerin yapamadığını biz yapıyoruz : ) Hem de güya neymiş üretiyormuşuz. Lan sen kimsin mına koyim ya 4,5 milyar yıldır senin kadar sorunlu bir gerizekalı gelmedi gezegene. Her şeyi bozmuşsun mına koyim. Bugün bir belgesel vardı. Bilmem ne taşı varmış, ilk insanlar ondan alet yapıyormuş. Dayanıklı bir volkanik taş oluşumu. Önemli yani tahminlere göre herifler günlerce yürüyormuş almak için onu. Kaynağa gidiyorlarmış tabi diğer kabilelerin arazilerinden de geçiyolar. Gene tahminlere göre bir sik yapmıyorlar birbirlerine karşılaştıklarında ki kültürel etkileşim var. Neden savaşmıyorlar? Çünkü taş için ölmeye değer mi? Biz de para için birbirimizi sikiyoruz, hiç akıl yok hiç... Sonra neymiş insanın ihtiyaçları sınırsızmış da kaynaklar sınırlıymış bak bak bak! Sanki uzaydan ediniyor bunları kaynak yokmuş. Koca gezegen mına koyim nasıl lan? Alçak gönül lazım insana ama yok. Kafayı yemişler sürekli depoluyorlar. Sonra çürüyor onlar, imha ediyorlar ve tekrar üreteceğiz diye uğraşıyorlar falan. Manyaklar resmen...

Buna rağmen diyorlar "Biz zeki türüz. Uzayda başka zeki tür varsa neden bağlantı kurmuyorlar bizle?" Evet, uzayda var zeki türler de sen zeki olduğuna neye göre kanaat getirdin? Şu yaptıklarına bir bak nereden bilecekler zeki oldunuğunu? Tipler gelip sığır muamelesi çekince güceniyor bir de yavşaklar. Bu hayvanlarda bir gariplik var. Enteresan bir gezegen ekosistemde bir felaket olmuş olmalı diye düşünüyorlardır saf saf. Anlamamışlardır hala asıl sorunu. Hayvan olsa çünkü böyle olmaz

Çözdüler her şeyi aya gittiler götleri kalktı : ) Sorsan naptın orda diye taşa baktık geldik diyecek. Bir de inceliyor gizli bi yere koymuş. Taş lan o dünyadaki taşla aynı işte ne arıyorsun hala? Canlılık acaba dünyaya nereden geldi muhabbeti. Salak işte dünyada oluştuğuna inanamıyor hala canlılığın üstelik yakın bir yerde de yok yani buna rağmen düşünemiyor bunu. Su bulunca seviniyor "aha yaşam da vardır belki" diye. İşte arsenik varmış ne alaka şimdi mına koyim? Olmadı demek ki uzaylılar çok farklı olabilir diyor ordan da hala aklı nerelerde! Dünyayı evrenin merkezi, kendini de canlılığın temsilici sanıyor. Biliyor her şeyi gibi konuşuyor öyle. Lan madem çok biliyorsun sen niye doğadaki gibi rahat değilsin peki?

Bir de plan yapmış işte diyor bu gidişle gezegenimiz yaşam şeklimizi desteklemeyecek. Eee? İşte teknolojimizi geliştirip başka uygun gezegenler bulmak zorunda kalabiliriz, bilim önemli. Vay mına koyim senin! Gezegeni öldürdün yani bir de başka gezegen lazım sana şimdi? Yaşam şeklimizi değiştirelim demiyor da başka gezegenleri de sikecek gözü dönmüş piçlerin. Bir de hesap yapıyor kaç tane dünyaya benzer gezegen vardır acaba diye. Nasıl bir inanç ise asla olmaz yani başka türlü yaşam. Bir şey bulunca da şaşırıyor bu ne lan diye. O kadar emin her şeyi çözdüğünden ki şaşırıyor... Yanılmışız da demiyor işte neymiş demek ki uzaylılar böyle. Hay beynini siktiğim uzaylı nerede gördün atıp tutuyorsun bi sus mına koyim ya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder