25 Nisan 2010 Pazar

Gezegen Haşaratı Temizleme Birimi

Uzaylılar gelse şenlik olur, kazayla gelmişler misal. Umurlarında değil aslında, gelişmemiş bunlar bulaşmayalım şeklinde... Ne yapmışsınız gezegeni? Ne salak bi akıl bu diye pataklıyorlar herkesi... Düşünsenize 15 milyonluk şehre dalıyorlar çat çut...

- Abi niye vuruyorsun ilkeliz işte gelişmedik daha.
- Sus len! Nerede hani buradaki hayvanlar?
- Abi onlar zararlı...
- Sittir len zararlı diyor hayvana!


(çat çut!)

- Abi eve gelseydiniz televizyona bakardık.
- He bir de o var, ne salak türsünüz. Bütün gün birbirinizin ne yaptığına bakıyorsunuz. Oturmuş çekirdek çitleyip etrafı kirletmişsiniz paso. Al sana al sana!

Millet kaçışıyor bunlar kovalıyor, bir de elle dövüyolar etkileyici olsun diye. Enseye vuruyorlar şlak diye...

- Abi gezegenimize niye geldiniz?
- Sizin gezegen ha? Hemen de sahiplenmiş yavşak, 3 milyon yıl önce yoktunuz! (şlaaak)

Sonra kovuyorlar herkesi...

- Abi uzayda nasıl yaşarız oksijensiz?
- Burada nasıl yaşadınız a. koyup ekolojinin? öyle ise sittirin gidin!

Sonra doğa manzaralı bi sahne geliyor. Bu uzaylılar yaymış, çalgı, türkü, eğlence ve seks... Öyle orayı burayı kazmak yok. Uzay gemilerinin üstünde de "Gezegen Haşaratı Temizleme Birimi" yazıyor.

Peki, bunlar teknolojiyi nasıl yapmış o var tabi. Sadece bi tane uzay gemisi yapmışlar, onunla yaşam olmayan gezegende geliştirmişler teknolojiyi. Teknoloji ayrı doğa ayrı akıllı adamlar... Aslında bunlarında gezegende birileri varmış -insan gibi- zulmetmiş bunlara. Bunlar da ayaklanmış en sonunda kovalamışlar bunları... Çok akıllıymışlar bunlar, sevecen, doğa aşığı... O kadar aşık ki ağaç kesen olunca ev yapcam diye deli olurlarmış o kadar. O yüzden bunları bırakmamak lazım serbest diye haşarat temizlemeye karar vermişler onlar gelmeden. Teknoloji falan geliştirirler neme lazım...

Uzay boşluğuna bırakıyorlar 6 milyar insanı bir tek doğayla barışık olanlara ellemiyorlar. Tabi devlet kurumu olmadıklarından rüşvet geçmiyor, hemen anlıyorlar yavşağı gözünden. Zaten onlar da hemen belli eder kendini. Diyor ki tip al ahanda bu arazi senin, yaşa burda. Bu hemen gaza gelip çit çekiyor, hemen atıyorlar seni seni diye.

Kendi aralarında konuşuyorlar "sonra bir de akıllı tür diyorlar kendilerine, ahaha salaklar" şeklinde.

Halbuki "negatif zeka" hepsi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder