30 Mayıs 2010 Pazar

Hay a.q. sizin yapacağınız işin ya!

Yandaki karikatürü görünce düşünmeye başladım gene ve süper yapmışlar yani. Zaten kız bulunca pek düşünmüyorsun mantıksızlık kalmıyor, ahah zaten çok mantıksızlık buluyorsan hayatta en az yarısı abazanlıktan. Ben mesela
ne zamandır abazanım o yüzden her şeyde mantıksızlık bulabiliyorum. İdiokrasi güzel filmdi, basit yapılmış olsa da. Evrimin zeki olanı çoğaltacağı diye bişi olması mümkün değil; en çok sikişen çoğalıyor ben nasıl çoğalayım lan sevişemiyorum bile? ahah... Tiplerin iq 60, aptallıktan korunmayı unutuyor. oldu mu sana 5 çocuk? Diğerleri zamanı değil demekten üreyemeden ölüyor trafik kazasında.

Evrimsel açıdan seleksiyon ürünü oldum a.q. Denyonun teki hatuna tecavüz edip evleniyor,6 çocuk oluyo onlardan sonra ne o çok düşünüyoruz, çok akıllı, adaletliyiz biz... Yani ortalama sürekli düşüyor. Arada manyaklar var da dengeleniyor bazen ilginç şeyler bulduklarında ama nereye kadar yani? Bir yerde aptallık baskın gelecek. Evet, aslında haklıyım da bir yönden; bu kadar dengesiz ve daima artan değerde bir populasyon olmaz. 7 milyar insan ne demek aq? 2070'te ne olacak mesela? Bence siki tutacaksınız, açlık Afrika'dan yayılmaya başladı bile. Nüfusun ihtiyaçları teknoloji ile aşılabilseydi 6000 yılda daha iyi yaşardı insanlar, öyle bir şey olmuyor demek ki.

Kaynaklar kıt demişler bi kere ama kıt hale sen getirdin yani 7 milyar nasıl doysun lan? Artık yerde kalmadı doğa yeniden üretsin kaynağı? Tarım alanlarını daraltıp fabrika kuruyorlar, sunni besin yapmaya kalkıyorlar. Hastasınız a.q. Hayır, bir yandan da hayvanlık devam, zeki bir de göya. Felaket olmadan öleceğini algılamıyor, felaket olunca da "vah vah" sonra... Ölümü yok etmişsin, ölümsüz olduk demişsin, elbette felaket olunca şaşırırsın. Ulan insanın doğayla mücadelesi diye bir kavramdan icat ettin uygarlığı. Çıkış noktası saçmalık zaten.

- Ne ile mücadele ediyorsun?
- Doğayla
- Nasıl yenebilirsin a.q.?

Lan tanrı dersek ayıplarsın ama bu daha gerçeği; savaşıyorum dediğin şey senin nedenin! Doğayı yenecek hah! Yensen de sonra dersin "sonumuz geldi, öle yazılmış." Hassiktir aq ne kadar salaksınız!

Dünyanın sonunu tanrıdan bekleyenler de var tabi, kıyamet kopacak. Kıyamet sensin lan! İnsan olmasa neden kıyamet kopsun ki? Bir tane sebep sorsam buna dair cevap veremezsiniz. Meteor düşmüş zamanında, hava toptan bozulmuş gene kıyamet kopmamış. Meteor yani bir çok canlı türünü sikmiş... Yenileri çıkmış, kime ne anlatıyorsunuz? Çıkacak tabi niye çıkmasın? Kendi kendine konuşur olmuşsun doğayı çözmüş edasıyla. Mesela sizin mantığınızda şöyle bişi var; gezegen dönüyor, gidiyor, meteor öyle falan ve diyorsun ki "bu, bunu kim hareket ettiriyor?" Doğayı olduğu haliyle sevmek yok tabi... Ulan hareket etmesi "default" durum onun niye sen duruyorsun diye her hareket edene hareket ettirici arıyorsun ki? Sonra da kaynaklar sınırlı, koskoca Güneş var aq! Geçen tip diyor "ağaç nasıl öyle olmuş? diye düşünmeden olur mu? Lan dedim karşısına geçip bakıp düşünürsen olmaz tabi. Altına yat elma ye falan zaten kavrarsın niye öle. Güneş lan bu! İnsanlar sadece büyük diyorlar ne olduğundan haberleri yok. Güneşin büyüklük ne onu da bilmiyorlar. Mesela çocukken tapıyordum ben ona korkarak değil severek. Sonra dediler bir yıldız işte allah yapmış. Bu yanlış bilgiyi unutmam 15 yıl sürdü. 600 milyon ton hidrojen helyuma dönüşüyor aq ve bitmiyor zilyon yıldır, bir zilyon yılı daha var. İşte o zaman kıyamet kopar belki eğer ondan önce sikmezseniz dünyayı ki zaten sikersiniz kaçmaz.

Dinozorlar bile o kadar mülayimken rivayete göre en son bir meteor denk gelmiş de yok olmuşlar. Ama bu hırs, bu manyaklık ile insan ömrü şu ana kadar olduğu kadar daha süremez!

7 milyar, aynı tür, cık bi saçmalık var... Hayır, aynı şeyi yiyorsunuz tabi sorun olur demem gerekiyor ama her şeyi yiyorsunuz lan! Deniz anası yiyorsunuz a.q. Heralde yeryüzünde insandan başka yoktur deniz anası yiyen. % 95'i su neyini yiyorsun aq? Farklılık olsun diyeymiş bir de ama olmamış yani. Zaten nesliniz tükenmezse dünya kabuğunu yiyeceksiniz. Bir bakıma yiyorlar da; maden çıkaracağız, binalar yapacağız, beslenip artacağız diye... Nasıl arsız bi türsünüz ya! Ozon tabakasını deldin aq nasıl bir şeysin? Bilmiyor da nasıl deldiğini sonradan farkediyor "lan lan tabaka delinmiş siktir!" şeklinde. Hay a.q. sizin yapacağınız işin ya!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder